Dette dokumentet er ikke digitalt tilgjengelig, men viser til en post i et register. Dokumentet er en del av Skeivt arkivs fysiske samlinger.

Artikkel skapt av

Publisert i
Løvetann nr. 5, 1994. (s. 15-24)


Signatur: ubb-ska-lovetann-4999Over 12 år er gått siden aids først ble omtalt i Løvetann. Vi ønsker nå å fokusere på hvordan det hiv-forebyggende arbeidet blant menn som har sex med menn skal drives framover. Skal vi fortsette som før? Skal vi gjøre noe annerledes? Skal vi trappe opp? - eller ned? Den andre juni i år sendte Løvetann ut en invitasjon til 18 personer, institusjoner og organisasjoner i Norge og ba om vyer for hvordan det hiv-forebyggende arbeidet overfor menn som har sex med menn bør drives i årene som kommer. Åtte presenterer sine bidrag på de følgende sidene. Ytterligere tre har gitt oss beskjed om at de ønsker å bidra, men ikke rakk å få det ferdig til dette nummeret gikk i trykken. Disse vil bli presentert i neste nummer.

Dette dokumentet handler om Hiv / aids

Samling

Løvetannregisteret

Løvetann (1977–2003) ble startet opp som et tidsskrift med ...

se mer }


Universitetsbiblioteket i Bergen, Skeivt arkiv

Besøksadresse: Skeivt arkiv
HF-bygget, Sydnesplassen 7, 5007 Bergen

Åpningstider:
Åpningstider:
Man–ons: 09:00–15:30 (15:00 i sommerhalvåret)
Tor: 10:00–15:30 (15:00 i sommerhalvåret)

Postadresse: Postboks 7808, 5020 Bergen
Kontakt: skeivtarkiv@uib.no

Skeivt arkiv tar forbehold om feil i tekster og bildebruk. Ta gjerne kontakt dersom du mener noe ikke stemmer. Alle tekster er tilgjengelige under Creative Commons-lisensen Navngivelse-Del på samme vilkår.

Følg oss på Facebook, Twitter og Instagram.

Skeivt Arkiv i media

Se mer